Vreme praznika i darivanja predstavnici kompanije Mozzart i plejmejker KK Borac Brajs Džouns iskoristili da obiđu i obraduju korisnike čačanskog Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom.

Da uvek nastoji da povezuje sport i plemenitost, kompanija Mozzart je još jednom dokazala posetom Centru za samostalni život osoba sa invaliditetom u Čačku, kada im je plejmejker košarkaškog kluba Borac Brajs Džouns uručio novčanu donaciju.

Plemeniti dobitak koji je sportista opredelio ovoj organizaciji ostvaren je zahvaljujući njegovoj sjajnoj sportskoj prognozi u društveno odgovornoj akciji kompanije Mozzart "Humanitarni tiket u podne".

Veliko pojačanje Borca, inače prvi stranac koji je stigao u redove ovog čačanskog kluba Brajs Džouns, sa zadovoljstvom je prihvatio učešće u dobrotvornoj akciji i mogućnost da pomogne. Nije mu bilo teško da odluči da ostvareni dobitak usmeri humanitarnoj organizaciji koja brine o osobama sa invaliditetom upravo u gradu koji je trenutno i njegova sportska baza.

U duhu misije "Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini" kompanija MOZZART će i ubuduće pomagati humanitarnim organizacijama i ulagati u razvoj zdravstva, sporta, obrazovanja i kulture.

Košarkaš Borca postao je 193. Mozzartov dobitnik u akciji "Humanitarni tiket u podne" i ukupna suma koja je do sada donirana samo u ovoj akciji iznosi 14.151.690,00 dinara.

Izvor: Epicentar press

Tekst: Milica Miladinović

Foto: Dušan Luković

Kompanija MOZZART