CEMA - Luka Kojanović

Centar za monitoring i aktivizam – CEMA iz Čačka realizuje projekat “Dvostruka diskriminacija žena sa invaliditetom u javnom i političkom životu“ uz podršku Francuske Ambasade u Srbiji.

– Naš cilj je da, u okviru ove radionice i panel diskusije, osnažimo žene sa invaliditetom da se uključe u procese donošenja odluka kao i da podstaknemo sve lokalne aktere da im na ovom putu pruže neophodnu podršku – navodi u svom saopštenju Projektni tim Centra CEMA.

– U dobroj želji da učinimo određene pozitivne pomake u ovoj oblasti pozivamo Vas da učestvujete u radionici i panel diskusiji koja će biti održana, u sredu, 25. septembra, 2019. godine, u 11 časova (prostorije Start up centra – (bivši prostor Gradske biblioteke) Dom kulture, Čačak). Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će ovom događaju prisustvovati i gospodin Bertrand Millet (Bertran Mije), ataše za saradnju Francuske Ambasade u Srbiji koji će na početku pozdraviti učesnice radionice i panel diskusije – kažu organizatori.

Organizatori radionice potrudili su se da za učesnike radionice obezbede parking pošto, nažalost, na parkingu pored Doma kulture ima samo jedno parking mesto za osobe sa invaliditetom.

– Takođe, obaveštavamo vas da je obezbeđena pristupna rampa kao i prostor za personalne asisistente – navode iz Centra za monitoring i aktivizam  – CEMA.